Working Holiday i Australien

Ny bog på baggrund af hundredevis af timers research

Stor var min forundring da jeg researchede emnet Working Holiday i Australien til en ny artikel på bloggen. Så megen misinformation og hundredvis af sider som ikke er opdaterede.

I mange af de sociale fora viderebringes forkerte oplysninger, helt sikkert i god tro, men ikke desto mindre forkerte! Jeg er mildest talt chokeret over at man ikke sætter sig grundigere ind i de regler og forhold som gør sig gældende når man vælger at tage afsted på 1-3 års udlandsophold og lægger alt det kendte, trygge og sikre bag sig. At man blindt tror på alt hvad man læser uden at forholde sog kritisk til kilderne. Den korrekte information er ikke længere væk end at de ligger frit tilgængelige på officielle hjemmesider, underbygget af eksempler, så der ikke er noget at være i tvivl om.

Jeg har samlet information og beskrevet en lang række punkter. Jeg er ikke gået i dybden, men forholder generelt overordnet til emnerne. Søger man på emnet dukker alle de ‘ultimative’ og ‘komplette’ guider op, som med alle sine overflødige ord forvirrer mere end de gavner. Eller også er vi i Danmark bare meget bedre til at forstå korte, klare og præcise tekster.

Jeg giver ikke svar på alle spørgsmål, da det ville kræve væsentligt mere, men jeg gennemgår de punkter som er vigtige at sætte sig ind i. Har man brug for mere viden er den let tilgængelig, og jeg vil i kommende udgaver tilpasse indholdet i forhold til den feedback jeg får fra læserne.

Jeg gør meget brug af QR koder som linker videre til relevante sider. På denne måde er det let at komme til relevante sider uden at skulle taste adressen ind selv.

Nu er der nok nogen der tænker om der virkelig er nogen der vil betale for denne bog! Information ligger jo frit tilgængelig! Ja, så absolut, men jeg har brugt megen tid på at researche og oversætte, og på at sætte en let og overskuelig bog sammen. Det vil spare læseren for mange timer på nettet, og så slipper man for at forholde sig til alle de misinformerende sider. Og grunden til at den kommer på tryk er at så er informationen lige ved hånden.

Bogen koster 200 kr. og kan købes på www.australiashop.dk.

Du kan også bestille den til hjemlån på dit lokale bibliotek.

• • •

Instagram
RSS
Follow by Email