AktueltRejsen Rundt

Western Australia – det oversete Australien

Mange der planlægger en tur til Australien, retter typisk deres opmærksomhed mod Melbourne, Sydney og Brisbane og lægger størstedelen af deres rejseplanlægning i og omkring disse byer samt langs østkysten op til Cairns. Selvfølgelig er der utrolig meget skønhed at opleve, og afstandene mellem disse destinationer er rimeligt overkommelige. Dog er det også her, hvor flertallet af turister vælger at besøge Australien, hvilket klart afspejles i priserne og udbuddet.

Syd for Perth

Det sydvestlige hjørne af Western Australia byder på en fantastisk blanding af naturskønhed, kulturelle oplevelser og eventyr. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige attraktioner og steder, som en turist kan udforske:

 1. Margaret River Wine Region
  Oplev en af Australiens mest berømte vinregioner, kendt for sine førsteklasses vine som bl.a. er frembragt på shiraz, chardonnay og cabernet sauvignon druerne. Besøg vingårde og prøvesmag de lokale vine og nyd lækre kulinariske oplevelser.
  Den charmerende by Margaret River byder på hyggelige caféer, kunstgallerier og butikker. Tag dig tid til at udforske byens unikke atmosfære og køb lokale håndværk og kunstværker.
 2. Cape Leeuwin Lighthouse
  Besøg det sydvestligste punkt i Australien, hvor Det Indiske Ocean og Det Sydlige Ocean mødes. Cape Leeuwin Lighthouse er et imponerende fyrtårn og tilbyder spektakulær udsigt over kysten.
 3. Boranup Forest
  Dette majestætiske skovområde består af høje karrietræer og tilbyder fantastiske køreoplevelser gennem skoven. Gå en tur og beundre de imponerende træer eller tag en tur med mountainbike for at udforske området.
 4. Busselton Jetty
  Busselton Jetty er den længste træstøttebro i den sydlige halvkugle. Gå en tur ud på molen, nyd udsigten over det klare vand og besøg Jetty’s Undervandsobservatorium for at se det farverige marine liv.
 5. Valley of the Giants Tree Top Walk
  Tag til Walpole og oplev en unik gangbro, der løber højt blandt trækronerne i de gigantiske tingletræer. Dette er en enestående mulighed for at opleve skovens frodige skønhed på en anderledes måde.
 6. Denmark
  Denmark er en malerisk by ved kysten med smukke strande og frodig vegetation. Besøg Greens Pool, Elephant Rocks og den naturskønne William Bay National Park.
 7. Cape Naturaliste
  Udforsk Cape Naturaliste og dets betagende klipper og strande. Cape Naturaliste Lighthouse er et andet imponerende fyrtårn med en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab.
 8. Bibbulmun Track
  For vandringsentusiaster er Bibbulmun Track en episk udfordring, der fører gennem skove, klippeformationer og frodige landskaber.
 9. Whale Watching
  I sæsonen kan du tage på en hvaltur fra Augusta eller Dunsborough for at se de majestætiske hvaler, der migrerer gennem farvandene ud for kysten.
 10. Aboriginal Kultur
  Lær om regionens rige aboriginale kultur ved at deltage i guidede ture og kulturelle oplevelser, der tilbydes af lokale samfund.

Det sydvestlige hjørne af Western Australia er en sand skattekiste af naturskønne omgivelser og kulturelle oplevelser, der vil appellere til enhver turist, som ønsker at udforske det unikke og varierede australske landskab.

“Discover the Untamed Beauty: Western Australia Awaits!”
Udforsk den vilde skønhed: Western Australia venter på dig!

Tourism Australia

Øst for Perth

Øst for Perth strækker et fascinerende landskab sig, fyldt med unikke destinationer og naturskønne vidundere. Her er nogle forslag til nogle af de bemærkelsesværdige steder du som turist kan udforske:

 1. Kalamunda
  I hjertet af Perth Hills er Kalamunda kendt for sine vandrestier, lokale håndværksbutikker og det årlige Kalamunda Agricultural Show.
 2. York
  En af Australiens ældste byer, York, er indhyllet i historie med sin imponerende arkitektur og charmerende gader. Byen inviterer til afslappet udforskning og et indblik i fortidens Australien.
 3. Toodyay
  Toodyay, en anden perle af en historisk by, charmerer besøgende med velbevarede bygninger fra kolonitiden. Gå en tur gennem byen og udforsk dens rige historie, der fortæller om fortidens livsstil.
 4. Wave Rock, Hyden
  Omkring 340 km øst for Perth finder du Wave Rock, en imponerende klippeformation formet som en bølge. Hyden-regionen byder også på andre spektakulære geologiske vidundere.
 5. Hyden Wildlife Park
  For dyreelskere er Hyden Wildlife Park et skatkammer af australske dyr, herunder kænguruer og emuer. Et ideelt sted for familiens naturoplevelser.
 6. Mundaring Weir
  Mundaring Weir er en arkitektonisk imponerende konstruktion, skabt for at forsyne vand til Kalgoorlie-guldfelterne. Dette område er perfekt til vandreture, picnics og fuglekigning.
 7. Kalgoorlie
  Guldminebyen Kalgoorlie tilføjer en ekstra dimension til rejsen. Udforsk de historiske guldmineområder, besøg Super Pit for at se en af verdens største åbne guldminer, og tag en tur på Kalgoorlie-Boulder’s skakbrætformede gader fyldt med antikke butikker og pubber.

Øst for Perth åbner et varieret landskab op for eventyrlystne rejsende, der ønsker at udforske Australiens naturlige skatte og historiske perler.

“Beyond the Horizon, Beyond the Ordinary: Western Australia’s Extraordinary Adventures.”
Ud over horisonten, ud over det almindelige: Western Australias ekstraordinære eventyr.

Tourism Australia

Vestkysten fra Perth til Exmouth

Langs vestkysten fra Perth til Exmouth i finder du en overflod af fantastiske naturskønheder, kulturelle oplevelser og unikke destinationer. Her er en række forslag til nogle af de mest bemærkelsesværdige steder, som turister kan udforske på denne strækning:

 1. Perth
  Australiens solrige vestkyst starter i Perth, en pulserende by med fantastiske strande, en livlig kultur og fremragende spisemuligheder. Udforsk Kings Park, besøg kunstgallerier og nyd de berømte strande som Cottesloe og Scarborough.
 2. Fremantle
  Kun en kort køretur syd for Perth ligger Fremantle, kendt for sit bohemepræg, historiske bygninger og livlige markeder. Tag en tur på det ikoniske Fremantle Markets og nyd den unikke atmosfære.
 3. Lancelin
  Lancelin er berømt for sine hvide sandklitter og er et paradis for sandboarding og off-road-entusiaster. Oplev ørkenlandskabet og de fantastiske udsigter.
 4. Pinnacles Desert (Nambung National Park)
  Dette surrealistiske landskab med kalkstensstolper i Pinnacles Desert er et must-see. Tag tid til at vandre gennem dette unikke område og beundre naturens skulpturer.
 5. Cervantes
  Besøg Cervantes, en malerisk kystby nær Pinnacles, og udforsk Thirsty Point Lookout for panoramaudsigt over det turkise hav.
 6. Jurien Bay
  Jurien Bay er kendt for sine uberørte strande og klart vand. Tag på en bådtur for at se de lokale søløver, eller slap af ved stranden og nyd den afslappende atmosfære.
 7. Kalbarri National Park
  Kalbarri National Park er hjemsted for den imponerende Murchison River Gorge. Gå ad Nature’s Window-stien for at se det dramatiske klippelandskab og nyd udsigten over floden.
 8. Shark Bay
  Shark Bay, en UNESCO-verdensarvssted, byder på enestående biodiversitet. Besøg Denham for at udforske de storslåede strande og Monkey Mia for at interagere med vilde delfiner.
 9. Coral Bay
  Coral Bay er et paradis for snorkling og dykning med sit klare, turkise vand og farverige koralrev. Svøm med majestætiske rokker og tropiske fisk.
 10. Exmouth og Ningaloo Reef
  End rejsen i Exmouth, porten til det fantastiske Ningaloo Reef. Snorkl ved Turquoise Bay, dyk med hvalhajer (sæsonafhængigt) og udforsk Cape Range National Park.

Denne kyststrækning er en sand skattekiste af naturlige vidundere og kulturelle oplevelser, der vil fortrylle enhver turist med sit forskelligartede og betagende landskab.

“Where Nature Unveils its Grandeur: Western Australia, Your Gateway to Raw Beauty.”
Hvor naturen afslører sin storhed: Western Australia, din indgang til rå skønhed.

Tourism Australia

Karijini National Park

Karijini National Park, beliggende i det nordvestlige hjørne af Western Australia, er en spektakulær destination kendt for sine dybe kløfter, imponerende vandfald, røde klippeformationer og frodige dale. Her er nogle af de bemærkelsesværdige seværdigheder og oplevelser, som turister kan nyde i Karijini National Park:

 1. Dales Gorge
  Dales Gorge er en smuk kløft med adskillige steder af interesse. Besøgende kan vandre ned til Fortescue Falls, som er Karijinis højeste vandfald, og nyde Dale’s Gorge Walk, der fører gennem frodige dale og forbi naturlige pools som Circular Pool og Fern Pool.
 2. Weano Gorge
  Weano Gorge er kendt for sin dramatiske kløft og røde klippevægge. Adgang til Handrail Pool kræver en udfordrende vandretur, men belønningen er en forfriskende naturlig pool, der indrammes af klippens imponerende formationer.
 3. Joffre Gorge
  Joffre Gorge byder på fantastiske udsigter over Karijinis karakteristiske røde klippeformationer. En vandretur fører besøgende ned til Oxer Lookout, hvor man kan nyde panoramaudsigten over Joffre Falls og Junction Pool.
 4. Oxer Lookout
  Oxer Lookout er et centralt udsigtspunkt, hvor Dale’s Gorge, Weano Gorge og Red Gorge mødes. Udsigten fra dette punkt er betagende og giver et imponerende indblik i parkens varierede landskab.
 5. Hamersley Gorge
  Hamersley Gorge er kendt for sine røde klipper og det krystalklare vand i Fortescue Falls. Gåtur til Hamersley Gorge fører gennem betagende landskaber og giver adgang til en forfriskende svømmetur ved foden af vandfaldet.
 6. Knox Gorge
  Knox Gorge tilbyder en spektakulær udsigt over kløften og det omkringliggende landskab. En vandretur til dette område er en udfordrende, men givende oplevelse.
 7. Camping
  Karijini National Park tilbyder flere campingområder, hvor besøgende kan opleve parkens natlige skønhed og vågne op i nærheden af nogle af Australiens mest enestående naturlige vidundere.
 8. Stargazing
  Da Karijini National Park ligger langt væk fra lysforurening, er det et ideelt sted for stjernekiggeri. Natten bringer en fantastisk udsigt over stjernehimlen, og besøgende kan nyde det spektakulære syn af stjerner og galakser.

For at udforske Karijini National Park anbefales det at være godt forberedt med passende udstyr, herunder vandresko og vand. Parken tilbyder en unik mulighed for at fordybe sig i Australiens vilde skønhed og opleve enestående naturoplevelser.

“From Coral Coast to Red Deserts: Western Australia, Every Landscape a Masterpiece.”
Fra Koralkysten til Røde Ørkener: Western Australia, hvert landskab er et mesterværk.

Nordvest kysten fra Port Hedland til Broome

Langs Nordvestkysten fra Port Hedland til Broome i Western Australia åbenbares en række fascinerende naturskønheder, unikke kulturelle oplevelser og historiske steder. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige seværdigheder, som turister kan udforske på denne strækning:

 1. Port Hedland
  Port Hedland, en vigtig havneby, byder på spektakulære udsigter over de massive jernmalmpramme og det rige fugleliv ved Pretty Pool. Stedet er også kendt for sine rustrøde klippeformationer og kulturelle steder som Dalgety House Museum.
 2. Eighty Mile Beach
  Eighty Mile Beach strækker sig langs kysten og er en af ​​de længste uberørte strande i verden. Dette er et ideelt sted for at nyde solnedgangen, samle skaller eller spotte delfiner og hvaler i horisonten.
 3. Roebourne
  Roebourne er rig på historie og kultur med sine historiske bygninger og Aboriginal rock art. Besøg Roebourne Art Group for at opleve lokale kunstværker og fordybe dig i områdets kulturelle arv.
 4. Port Samson
  Port Samson er en malerisk fiskerby kendt for sine hvide sandstrande og fiskemuligheder. Det er et ideelt sted for dem, der ønsker at nyde en afslappende atmosfære og frisk fisk.
 5. Broome
  Broome, en perle ved Det Indiske Ocean, er kendt for sine hvide sandstrande, farverige solnedgange og perlefarmhistorie. Besøg Cable Beach for at tage en kameltur langs stranden, udforsk Chinatown, og tag til Gantheaume Point for at se dinosaurfodspor.
 6. Malcolm Douglas Crocodile Park
  For dem, der er fascinerede af Australiens dyreliv, er Malcolm Douglas Crocodile Park i Broome et spændende sted at lære om krokodiller og andre lokale arter.
 7. Horizontal Falls
  En tur til Horizontal Falls, nær Talbot Bay, er en unik oplevelse. Disse “fald” dannes af tidevandet, der strømmer gennem kløfterne, og det er muligt at tage bådturer for at opleve dette naturskabte fænomen.
 8. Derby
  Derby er en historisk by med en interessant kulturarv, herunder Boab Prison Tree og Mowanjum Art and Culture Centre, hvor besøgende kan udforske lokale kunstværker.

Denne strækning langs Nordvestkysten byder på en bred vifte af oplevelser, der spænder fra imponerende naturlandskaber og kulturelle dybder til historiske steder, og den er ideel til rejsende, der ønsker at opleve det bedste af det vestlige Australien.

“Embark on the Wild Side: Western Australia, Where Adventure Knows No Boundaries.”
Tag på det vilde eventyr: Western Australia, hvor eventyret ikke kender nogen grænser.

Kimberleys, Wyndham og Kunnunurra

Kimberley-regionen i det nordlige Western Australia er kendt for sin rå skønhed, dramatiske klippeformationer, imponerende floder og kulturelle rigdomme. Her er en beskrivelse af, hvad turister kan opleve omkring Kimberley, Wyndham og Kununurra:

 1. Windjana Gorge National Park
  Windjana Gorge er en smuk kløft med høje klippevægge, der er hjemsted for en række fuglearter og ferskvandskrokodiller. Det er et fantastisk sted for vandreture og naturoplevelser.
 2. Geikie Gorge National Park
  Geikie Gorge er et imponerende naturligt kløftsystem skåret af Fitzroy River. Tag en bådtur gennem kløften og oplev de høje klippevægge, der fortæller historien om områdets geologiske udvikling.
 3. King Leopold Ranges Conservation Park
  Dette område byder på dramatiske klippeformationer, maleriske floder og en rig biologisk mangfoldighed. Det er et ideelt sted for vandreture, fuglekigning og at fordybe sig i naturen.
 4. Mitchell Falls og Mitchell Plateau
  Mitchell Falls er en serie af fire imponerende vandfald i Mitchell River. Det er en udfordrende, men belønnende vandretur for dem, der ønsker at opleve denne naturskønne perle. Mitchell Plateau har også betagende udsigter og unik vegetation.
 5. El Questro Wilderness Park
  El Questro er en enorm, privat ejendom, der omfatter spektakulære kløfter, varme kilder, vandfald og dyreliv. Besøg Emma Gorge for en forfriskende dukkert under en smuk vandfald eller tag på en bådtur på Chamberlain Gorge.
 6. Bungle Bungle Range (Purnululu National Park)
  Bungle Bungle Range, et UNESCO-verdensarvssted, er en spektakulær samling af sandstensdomer i Purnululu National Park. Besøgende kan udforske disse unikke formationer til fods og opleve det utrolige landskab fra luften på en helikoptertur.
 7. Wyndham
  Wyndham er den ældste og nordligste by i Kimberley-regionen. Se Five Rivers Lookout for en fantastisk udsigt over mødet mellem fem floder. Besøg også Wyndham Port og de historiske Ruins of the Old Wyndham Meatworks.
 8. Kununurra:
  Kununurra, porten til Kimberley, er en by ved Ord River og Lake Kununurra. Besøg Ivanhoe Crossing, en naturskabt bro over Ord River, og tag en bådtur på Lake Kununurra for at nyde den omgivende natur.
 9. Mirima National Park (Hidden Valley)
  Mirima National Park, også kendt som Hidden Valley, ligger tæt på Kununurra og byder på spektakulære klippeformationer, der ligner Bungle Bungle Range. Der er stier, der fører gennem parken og giver mulighed for at udforske dens unikke geologi.
 10. Lake Argyle
  Lake Argyle er en enorm ferskvandssø dannet af Ord River Dam. Dette er en fantastisk destination for bådture, fiskeri og solnedgangskrydstogter. Lake Argyle Caravan Park tilbyder også en unik oplevelse af at bo på en flydende ponton.
 11. Aboriginal kunst og kultur
  Hele Kimberley-regionen er rig på aboriginal historie og kultur. Besøg lokale kunstgallerier og kulturcentre, hvor du kan opleve aboriginal kunst og lære om de lokale samfunds rige traditioner.

Kimberley-regionen er en destination fyldt med eventyr og enestående naturskønhed, og det er et ideelt sted for rejsende, der ønsker at udforske det vilde og varierede landskab i det nordlige Western Australia.

“Western Australia is beyond your imagination. You have to see it yourself, to believe it”

Frank Andersen, rejseleder

Film lavet i Western Australia

Western Australia har dannet baggrund for adskillige film, der har fanget den enestående skønhed og mangfoldighed i statens naturlige landskaber. Fra ørkenens uendelige horisonter til det krystalklare vand langs kysten har filmskabere brugt det bjergrige terræn, de tætte skove og de unikke geologiske formationer som smukke kulisser til deres fortællinger.

En af de bemærkelsesværdige film, der har gjort brug af Western Australias enestående naturlige skatte, er “Red Dog,” der fanger åbenheden i den australske outback og dyrebare bånd, der kan dannes selv i de mest afsidesliggende områder. Den ikoniske “Wolf Creek” udforsker det rå og dramatiske landskab i Kimberley-regionen, og “Australia,” instrueret af Baz Luhrmann, maler et storslået billede af det nordlige Australiens eventyrlige landskaber.

Western Australias natur bliver ikke blot en baggrund for disse film; den bliver en central karakter, der formidler en følelse af vidde, mystik og udforskning. Det krystalklare vand i Ningaloo Reef, de gyldne sandklitter i Pinnacles Desert og de dramatiske kløfter i Karijini National Park giver en visuel fest for publikum, og filmene indfanger ofte de unikke kendetegn ved hvert område.

Gennem disse film har Western Australias storslåede natur vist sig at være en magtfuld og fascinerende fortæller i sig selv. Den fungerer som mere end blot en baggrund, men som en medskaber af filmens narrative, hvor landskabet ofte reflekterer karakterernes følelser og rejser. Filmene fra Western Australia giver seerne en forsmag på det magiske, det rå og det smukke, som denne unikke stat har at byde på, og opmuntrer til en dybere forståelse og værdsættelse af naturens skønhed i dette bemærkelsesværdige hjørne af Australien.

Australia
Baz Luhrmanns episke film “Australia,” der blev udgivet i 2008, er en storslået fortælling, der ikke kun skildrer et historisk drama, men også fremhæver den betagende skønhed og det imponerende landskab i det nordlige Australien. Med stjerner som Nicole Kidman og Hugh Jackman i hovedrollerne udforsker filmen en række temaer, herunder kærlighed, eventyr og Australiens komplekse historie.

Filmen er sat i begyndelsen af Anden Verdenskrig og følger hovedpersonen, Lady Sarah Ashley, spillet af Nicole Kidman, en engelsk aristokrat, der rejser til Australien for at sælge sin mands gård, Faraway Downs. Hun bliver uventet involveret i en kærlighedshistorie med The Drover, spillet af Hugh Jackman, og sammen står de over for udfordringer, der omfatter både personlige og historiske aspekter.

Hvad der gør “Australia” særligt bemærkelsesværdig er dens brug af Western Australias utrolige landskaber som en nøglespiller i fortællingen. Fra det storslåede Outback-ørkenlandskab til de frodige regnskove og den barske kystlinje, bruger Luhrmann filmens smukke baggrund som en integreret del af historien. Den cinematografiske præsentation af Australiens unikke natur bliver næsten en karakter i sig selv og bidrager til filmens episke og emotionelle dybde.

Nicole Kidman og Hugh Jackman leverer stærke præstationer og bringer liv til karaktererne, mens de navigerer gennem både romantik og dramatiske begivenheder. “Australia” formår at flette sammen en historisk fortælling med en kraftfuld kærlighedshistorie, og samtidig fejrer den Australiens kulturarv og de vidtstrakte landskaber.

Filmens visuelle pragt har bidraget til at fremhæve Western Australias naturskønhed på verdensplan og har sat fokus på områdets unikke og varierede landskaber. “Australia” tjener som et filmisk vindue til denne del af verden og inspirerer seere til at udforske det rå og magiske landskab, der udgør det nordlige Australien.

“You’re here to change your life. You’re here to change mine. You’re here to change Australia.”

Citat fra filmen Australia

Wolf Creek
En anden bemærkelsesværdig destination i Kimberley-regionen er Wolf Creek, beliggende sydøst for Halls Creek. Wolf Creek er mest kendt for sin dramatiske krater, der er dannet af et meteornedslag for omkring 300.000 år siden. Krateret er over en kilometer bred og byder på en fascinerende geologisk historie.

Det er dog værd at nævne, at Wolf Creek også er blevet kendt gennem en australsk horrorfilm ved samme navn, “Wolf Creek”, der blev udgivet i 2005. Filmen er instrueret af Greg McLean og blev skabt med inspiration fra sande begivenheder. “Wolf Creek” følger historien om tre backpackere, der støder på den tilsyneladende venlige Mick Taylor, der senere viser sig at være en frygtindgydende seriemorder.

Mick Taylor, portrætteret af John Jarratt i filmen, har siden fået status som en ikonisk og skræmmende karakter inden for horrorfilmgenren. Mens filmen er fiktion, har den bidraget til at skabe en aura af mystik omkring Wolf Creek-området. Det er vigtigt at understrege, at Wolf Creek i virkeligheden er en naturskøn og unik destination, og turister, der besøger dette område, vil opdage enestående geologi og storslået landskab snarere end de uhyggelige begivenheder, der udspiller sig i filmen.

“See, I think you’re confusing me with someone who gives a shit.”

Citat fra filmen Wolf Creek

Red Dog
Dampier, en kystby beliggende nord for Karratha i Kimberley-regionen, er en anden perle langs vestkysten af Australien. Kendt for sin rige maritime historie og de imponerende Dampier Archipelago-øer, tiltrækker Dampier også turister med sin storslåede kystlinje og naturlige skønhed. Besøgende kan udforske de lokale strande, nyde solnedgange over det åbne hav og fordybe sig i områdets unikke kultur.

Dampier og det omkringliggende område fik yderligere berømmelse gennem filmen “Red Dog”, en hjertevarm australsk film baseret på den sande historie om en strejfende hund ved navn Red Dog. Filmen blev udgivet i 2011 og er baseret på den populære roman “Red Dog” af Louis de Bernières.

Red Dog, en rødpelset kelpie, blev kendt for at rejse gennem det barske australske outback og binde samfundet sammen. Han blev en elsket og legendarisk figur i Dampier og omegn. Filmen skildrer Red Dogs eventyr og hans forhold til de mennesker, han møder undervejs.

Besøgende til Dampier kan opleve den varme og gæstfrie atmosfære, der er skildret i filmen. Der er endda et mindesmærke og en statue af Red Dog placeret i Dampier, hvilket er en populær attraktion for fans af filmen og dyreelskere.

Dampier og “Red Dog” filmen giver en indbydende og hjertevarm oplevelse for turister, der ønsker at fordybe sig i Australiens kulturelle og historiske arv samt nyde det maleriske kystmiljø.

“He wasn’t our dog, mate. He was everybody’s dog.”

Citat fra filmen Red Dog

I al sin storslåede skønhed og kulturelle dybde forbliver Western Australia ofte overset af turister, der planlægger deres rejse til Australien. De lange øde strækninger, der fra tid til anden skal tilbagelægges, kan måske afskrække nogle rejsende, men det er netop i disse øde områder, at Western Australia udfolder sit unikke potentiale. Fra de majestætiske kløfter i Karijini National Park til de strålende sandklitter i Pinnacles Desert og det betagende marine liv i Ningaloo Reef, byder denne stat på nogle af Australiens mest uforglemmelige naturoplevelser.

Baz Luhrmanns “Australia” og andre film har præsenteret verden for Western Australias enestående landskaber og kulturelle arv, men der er mere at opdage end det, der kan fanges på film. Uanset om det er at tage på en bådtur i Lake Argyle, vandre gennem de farverige kløfter i Kimberley eller følge i fodsporene af Red Dog i Dampier, er Western Australia fyldt med oplevelser, der venter på at blive udforsket.

Måske er det netop den rolige ensomhed og det uberørte, som gør Western Australia til en skjult skat. Det er her, rejsende kan fordybe sig i det autentiske Australien, hvor naturen regerer suverænt og kulturen er dybt forankret i det lokale landskab. Så selvom vejen måske er lang og strækningerne øde, er belønningen i form af utrolige naturskønne vidundere og kulturelle skatte det hele værd. Western Australia fortjener sin plads som en destination, der har noget af det bedste, Australien har at byde på, og den venter tålmodigt på dem, der er villige til at tage rejsen uden for alfarvej.

Frank Andersen

Mere end 29 rejser til Australien siden 1989 Forfatter til "Bilkøb i Australien", "Working Holiday i Australien" og romanen "Under Sydkorset: Emilys Perspektiv". Kørt over 75.000 km. i Australien i bil. Freelance rejseleder på rundrejser i Australien og certificeret "Aussie Specialist" gennem Tourism Australia.

Skriv et svar eller en kommentar

Instagram
RSS
Follow by Email