BlogOm AustralienRejsen Rundt

3 indholdsrige dage i Cairns

Cairns, Australiens tropiske perle, byder på tre dage fyldt med fascinerende oplevelser. Lad os dykke ned i et program, der inkluderer et besøg til Kuranda, Great Barrier Reef, Daintree og Mosman Gorge.

Dag 1: Kuranda Eventyr

Start din rejse med en tur til Kuranda, hvor en tur med toget Kuranda Railway op til byen og kabelbanen Skyrail ned igen giver en fantastisk udsigt over Daintree regnskoven og Barron floden og vandfaldene. I Kuranda venter et mylder af indtryk, fra farverige markeder med lokalt produceret kunsthåndværk og specialiteter, til en fortryllende sommerfugle og koala park. Udforsk spændende butikker og nyd frokost på det charmerende Kuranda Hotel nær Kuranda Railway og Skyrail kabelbanen. På Skyrail kabelbanen kan du opleve to stop, der giver en unik panoramaudsigt over Daintree regnskoven og Barron Gorge med den brusende flod og de spektakulære vandfald. Der kan sagtens afsættes 1 hel dag til besøget. Bemærk at markederne er lukket mandage og tirsdage.

Dag 2: Great Barrier Reef med Quicksilver

Tag med Quicksilver til det ydre rev og lad eventyret begynde. Svøm, snorkl, prøv et dyk eller se under vandet med en glasbundsbåd. En overdådig frokostbuffet og te/kaffe undervejs sørger for, at du er energifyldt til hvert øjeblik af denne fantastiske oplevelse. Der kan sejles ud med Quicksilver fra Cairns og fra Port Douglas. Turen er på 6 timer hvoraf de 3 timer tilbringes på revet. Husk badetøj, håndklæde, solcrreme og solbriller. Heldragter der beskytter mod brændmænd kan man låne.

Dag 3: Daintree og Mosman Gorge

Opdag Daintree National Park og Mosman Gorge på dag tre. Start med en bådtur på Daintree River, besøg f.eks. Daintree Tea Farm og nyd en forfriskende is på ice cream factory. Gå langs stranden ved Cow Bay og oplev mødet mellem verdens ældste regnskov og verdens største barriere rev, Great Barrier Reef . Eftermiddagen bringer dig til Mosman Gorge, hvor du kan nyde en kop lokal produceret Daintree Tea og Damper Scones med flødeskum og syltetøj i caféen. Efterfølgende kan anbefales en tur langs den brusende flod i dalen hvor du kan opleve regnskoven og dens ældgamle vækster på nærmeste hold. Tillader vejret og de lokale forhold det, kan der bades i floden brusende kølige vand.

Praktisk Information

Disse 3 aktiviteter kan bookes gennem lokale udbydere eller foretages på egen hånd. For yderligere råd og vejledning omkring rejseplanlægning, besøg de lokale turistkontorer i Cairns, Kuranda, Port Douglas eller Mosman. Kort, inspiration og oplevelser kan findes online.

Råd om Påklædning og Beskyttelse

Forvent varmt og fugtigt vejr i Cairns, så let tøj og solbeskyttelse er afgørende. Brug solcreme med høj faktor og hat og solbriller for at beskytte dig mod solens stråler. Da området er tropisk, anbefales det også at bruge insektspray for at undgå ubehagelige overraskelser fra lokale insekter.

Så tag på eventyr i Cairns og oplev naturens og kulturens vidunderlige sammenfletning!

Frank Andersen

Mere end 29 rejser til Australien siden 1989 Forfatter til "Bilkøb i Australien", "Working Holiday i Australien" og romanen "Under Sydkorset: Emilys Perspektiv". Kørt over 75.000 km. i Australien i bil. Freelance rejseleder på rundrejser i Australien og certificeret "Aussie Specialist" gennem Tourism Australia.

Skriv et svar eller en kommentar

Instagram
RSS
Follow by Email