AktueltWorking Holiday

Working Holiday i Australien

Hvorfor skrive en bog om Working Holiday i Australien? Al information ligger jo allerede frit tilgængeligt på nettet!

Flere måneders research om emnet Working Holiday i Australien har desværre påvist at megen af den information som videregives på nettet og i diverse Facebook grupper enten ikke er den nyeste information, eller også er den direkte forkert!

Selv velrenommerede danske (ungdoms) rejsebureauer som burde være eksperter i emnet, dumper i deres videregivelse af informationer. Jeg har både ringet og skrevet til flere af dem, og stillet de mest enkle spørgsmål, og oftest fået forkert eller misvisende oplysninger. Når det gælder de mere avancerede områder af emnet, står de helt af.

Jeg får et utal af henvendelser på mail og Messenger hver uge, fra eventyrlystne unge som har spørgsmål i relation til Working Holiday i Australien.

Frank Andersen

At søge sin information

Korrekt, at den relevante information ligger frit tilgængeligt, men det kræver man søger og læser de rigtige steder og at forholder sig kritisk til de informationer man finder.

Med bogen ‘Working Holiday i Australien ‘ har jeg samlet informationen i en letlæselig bog på 40 sider, trykt i A5 format som paperback. Dermed har du din information lige ved hånden. I bogen finder du ligeledes en række links og QR koder så du let kan komme videre, f.eks når der skal oprettes et TFN og åbnes en konto i en australsk bank.

Alene i 2023 har jeg hjulpet knap 100 unge ved at svare på spørgsmål i relation til Working Holiday. Det er ca. 1 ud af 9 som rejser afsted på Working Holiday visum!

Frank Andersen

I bogen kan du bl.a læse om begreber som Tax Return, DASP, RSA, RCG og White Card. Du finder fakta oplysninger om Australien og der er tilmed en lille slang ordbog så du kan få en forsmag på den australske lingo.

Bogen koster 200 kroner og kan bl.a købes i netbutikken Australiashop.dk eller i butikken i Ølstykke.

Bogen kan også købes som E-bog, og du kan læse den online straks efter betaling.

Du kan også bestille bogen til hjemlån via dit lokale bibliotek.

Er du igang med at planlægge din rejse til Australien eller kender du en som er, så er bogen ‘Working Holiday i Australien’ oplagt at tage udgangspunkt i.

Er din datter, søn eller barnebarn igang med at planlægge sin rejse til Australien, er bogen en oplagt kalender-, advents- eller julegave!

Sæt ikke urealistiske forventninger til din rejse.

Frank Andersen

Mere end 29 rejser til Australien siden 1989 Forfatter til "Bilkøb i Australien", "Working Holiday i Australien" og romanen "Under Sydkorset: Emilys Perspektiv". Kørt over 75.000 km. i Australien i bil. Freelance rejseleder på rundrejser i Australien og certificeret "Aussie Specialist" gennem Tourism Australia.

Skriv et svar eller en kommentar

Instagram
RSS
Follow by Email