4×4 hjulstræk i Australien

4×4 hjulstræk i Australien

11. januar 2019 0 Af Frank Andersen

Mange der drømmer om at rejse med bil rundt i Australien drømmer om at gøre det i en 4-hjulstrækker, og hvorfor så det? Mulighederne for at besøge eksotiste steder som ikke ale har mulighed for er en væsentlig faktor, men drømmen kommer ikke helt uden omkostninger.

En 4-hjulstrækker koster en del mere end en almindelig bil. Ikke blot i indkøb, men også i vedligehold, reservedele og ikke mindst i brændstof, så det eren god idé at have styr på budgettet på forhånd.

Personligt har jeg aldrig haft en 4-hjulstrækker i Australien, og jeg føler ikke jeg er blevet voldsomt begrænset i mulighederne for at komme på eventyr, men har naturligvis været bevidst om hvad jeg evt. fravalgte. Jeg går selv med drømmen om at tage den ultimative 4 hjulstrækker tur en gang når jeg går på pension, og til den tid er både midlerne og tiden ingen hindring 🙂

Nedenstående 2 videoer giver et godt billede af at rejse i Australien med 4WD, også hvor sjældent 4WD virkeligt er nødvendigt.

Klik her for flere YouTube 4WD videoer.