Rejsen RundtVideo

4×4 hjulstræk i Australien

Mange der drømmer om at rejse med bil rundt i Australien drømmer om at gøre det i en 4-hjulstrækker, og hvorfor så det? Mulighederne for at besøge eksotiste steder som ikke ale har mulighed for er en væsentlig faktor, men drømmen kommer ikke helt uden omkostninger.

En 4-hjulstrækker koster en del mere end en almindelig bil. Ikke blot i indkøb, men også i vedligehold, reservedele og ikke mindst i brændstof, så det eren god idé at have styr på budgettet på forhånd.

Personligt har jeg aldrig haft en 4-hjulstrækker i Australien, og jeg føler ikke jeg er blevet voldsomt begrænset i mulighederne for at komme på eventyr, men har naturligvis været bevidst om hvad jeg evt. fravalgte. Jeg går selv med drømmen om at tage den ultimative 4 hjulstrækker tur en gang når jeg går på pension, og til den tid er både midlerne og tiden ingen hindring 🙂

Nedenstående 2 videoer giver et godt billede af at rejse i Australien med 4WD, også hvor sjældent 4WD virkeligt er nødvendigt.

Klik her for flere YouTube 4WD videoer.

Frank Andersen

Mere end 25 rejser til Australien siden 1989 Forfatter til En bog om Bilkøb i Australien. Kørt over 60.000 km. i Australien. Rejseleder for rundrejser i Australien.

One thought on “4×4 hjulstræk i Australien

Skriv et svar eller en kommentar

Instagram
RSS
Follow by Email