Rejsen Rundt

Toad Racing på Magnetic Island

Hver onsdag aften arrangeres der Toad Racing ved hotellet i Arcadia. Der kommer nysgerrige fra hele øen for at deltage i dette vidunderlige vanvid.

Publikum sidder i en stor rundkreds om selve løbsbanen. Banen består af 2 cirkler malet på jorden. En stor cirkel med en diameter på godt 4 meter og en mindre en i midten. Der deltager 8 tudser (Cane Toads) i hvert løb og som regel er der 3 løb. Før et løb skal der bydes på de 8 tudser som hver har et farvet bånd om halsen. Første tudse bliver vist frem og der bydes med 5$ ad gangen indtil der en en der byder højere. Så er det indsatsen pr. gang. Når der ikke er flere der vil byde, betaler højestbydende sin indsats. Dette fortsætter til alle tudser er blevet ‘solgt’. Tudserne sættes ned i et startrør. Der bliver trommet før start og så snart røret bliver løftet væk heppes der på tudserne indtil den første tudse passerer den ydre cirkel. Den heldige vinder får 250$ og forskellige andre små præmier. Overskuddet af løbene går til øens frivillige ambulancetjeneste, og det er ikke småpenge løbene indbringer dem.

Der er en helt speciel atmosfære gennem hele aftenen, og mon ikke der har sneget sig et par enkelte øl mere ned i kampens hede?

Tudse væddeløb på Magnetic Island

Er du på Magnetic Island en onsdag, bør du ikke snyde dig selv for denne helt speciele oplevelse. Og så går det det til et godt formål!

Dykkercertifikat

For øvrigt er Magnetic Island et godt sted at tage sit dykkercertifikat idet øens dykkerskoler ikke er så overrendte som mange af de der findes i bl.a. Townsville, Cairns og Airlei Beach.

Tag dykkercertifikat på Magnetic Island

Dykkerskolerne finder du i Arcadia nogle kilometer nord for Picnic Bay hvor båden fra Townsville lægger til. Du kan ofte finde informationer om skolerne på de forskellige backpackers opslagstavler inde i Townsville, og de kan også ofte være dig behjælpelig med at booke kursus.

Ligeledes er der god hjælp at hente i turistinformationen som ligger ved havnen ikke langt fra hvor færgen fra Townsville lægger til.

Frank Andersen

Mere end 29 rejser til Australien siden 1989 Forfatter til "Bilkøb i Australien", "Working Holiday i Australien" og romanen "Under Sydkorset: Emilys Perspektiv". Kørt over 75.000 km. i Australien i bil. Freelance rejseleder på rundrejser i Australien og certificeret "Aussie Specialist" gennem Tourism Australia.

Skriv et svar eller en kommentar

Instagram
RSS
Follow by Email