Rejsen Rundt

Tolls – vejafgift

På visse veje og broer skal der betales en afgift for at køre på disse. Heldigvis er det kun i Sydney, Brisbane og Melbourne der findes betalingsveje. Nogle af vejene har faste afgifter og andre betaler du alt efter hvad tid på døgnet du kører.

I dette indlæg kan du bl.a. læse om:

Betaling

Tidligere fandtes der betalingsanlæg ved de forskellige betalingsveje, men de er nu alle afskaffet og man betaler enten med en E-tag (Brobizz) eller ved at gå ind på en hjemmeside og registrere sig med oplysninger om bilens registreringsnummer og oplysninger om dit betalingskort.

De fleste udlejningsbiler i Sydney, Melbourne og Brisbane er forsynet med E-tag eller bilerne er registreret og eventuelle betalinger bliver trukket på det kort du har lejet bilen på.

Links

Sydney – https://www.linkt.com.au/sydney/using-toll-roads/about-sydney-toll-roads

Melbourne – https://www.linkt.com.au/melbourne/using-toll-roads/about-melbourne-toll-roads

Brisbane – https://www.linkt.com.au/brisbane/using-toll-roads/about-brisbane-toll-roads

Frank Andersen

Mere end 29 rejser til Australien siden 1989 Forfatter til "Bilkøb i Australien", "Working Holiday i Australien" og romanen "Under Sydkorset: Emilys Perspektiv". Kørt over 75.000 km. i Australien i bil. Freelance rejseleder på rundrejser i Australien og certificeret "Aussie Specialist" gennem Tourism Australia.

Skriv et svar eller en kommentar

Instagram
RSS
Follow by Email