GST refund, få momsen retur

Har du været i Australien i mindre end 60 dage og har du købt et produkter som har en værdi på min. Aud $300, kan du få GST (momsen) refunderet ved udrejse fra Australien.

Du kan få refunderet GST hvis:

  • Du har købt produkter som koster mere end Aud $300 i en butik.
    F.eks, hvis du har købt flere produkter fra samme butik, selv ved forskellige køb, og varerne koster samlet minimum Aud $300.
  • Du har den originale Tax Invoice for de købte produkter.
  • Du selv har betalt for produkterne
  • Du bærer eller medbringer tingene ombord på flyet (håndbaggage), medmindre der er tale om ting der overstiger størrelsen for Carry On baggage og selskabet kræver dem tjekket ind med baggagen.
  • Du kan præsentere faktura, produkter, pas og boarding pass til TRS personalet
  • Du kan udfylde en refunderingsformular ved TRS skranken i lufthavnen senest 30 minutter før planlagt afgang.

I Adelaide Airport foregår dette som selvbetjening efter at have passeret Immigration. Skranken finder du til venstre for indgangen i International delen af lufthavnen. Udfyld formularen, vedlæg fakturaer og skriv navn og adresse på en kuvert som det hele lægges i før det lægges i postkassen.

Jeg modtog mit GST refund ca. 2 uger efter hjemkomst, og 14 dage senere modtog jeg en kuvert med kvittering for refunderingen.

Læs mere om GST refund her :

https://www.ato.gov.au/business/gst/in-detail/your-industry/travel-and-tourism/gst-free-sales-to-travellers-departing-australia/?=redirected_Touristrefundscheme&page=5

Frank Andersen

Mere end 25 rejser til Australien siden 1989 Forfatter til En bog om Bilkøb i Australien. Kørt over 60.000 km. i Australien. Rejseleder for rundrejser i Australien.

Skriv et svar eller en kommentar

Instagram
RSS
Follow by Email