AktueltBlogOm Australien

Sådan opretter du en ImmiAccount

For at søge om Turist Visum til Australien (Subclass 651 eVisitor) skal du først oprette en ImmiAccount. Det gør du på nedenstående hjemmeside.
Oprettelsen er i 3 steps og jeg har vedhæftet skærmbilleder af hvert step. Når du har oprettet din ImmiAccount modtager du en bekræftelse på email.
Herefter kan du logge på din ImmiAccount og lave din visumansøgning. Hav dit pas parat.
Ansøgningen er gratis og du vil typisk modtage en email om at dit visum er blevet ‘Granted’, altså godkendt, inden for 24 timer. Der kan i visse tilfælde godt gå længere tid. Du kan altid logge ind på din ImmiAccount og følge din status.

Opret ImmiAccount

Dit visum er gyldigt i 12 måneder fra udstedelses datoen og du må opholde dig i Australien i op til 3 måneder per indrejse i denne periode.

Visumet er elektronisk og registreret på dit pasnummer. Fornyer du dit pas inden afrejsen skal du logge ind på din ImmiAccount og registrere dit nye pas på din konto.

Det er dit eget ansvar at have et gyldigt visum ved indrejse i Australien!

https://online.immi.gov.au/lusc/login

Ofte stillede spørgsmål om ImmiAccount & visum

ImmiAccount er den digitaliserede platform for australske visumansøgninger, der i høj grad hjælper ansøgere og agenter med mindre papirarbejde ved visumansøgninger.  Det er en online platform, hvorigennem du kan få adgang til online visumtjenester fra hvor som helst i verden.

  • For at ansøge om et visum til Australien skal du først oprette en ImmiAccount. Det gør du på denne side: https://online.immi.gov.au/lusc/login
  • Rejser i flere sammen oprettes en ImmiAccount for hver.
  • Din ImmiAccount godkendes med det samme via email.
  • Turist- og Working Holiday visum godkendes typisk indenfor 24 timer, men der kan sagtens gå længere tid.
  • Hvis dit pas fornyes efter visum er udstedt ændres pasnummeret på din ImmiAccount inden afrejse. Det er en god idé at notere det gamle pasnummer i tilfælde der opstår problemer.
  • Du kan altid logge ind på din ImmiAccount og se status på dit visum.
  • Spørgsmål vedr. visum sker ved at henvende sig til Den Australske Ambassade i Berlin. Ambassaden i København har ikke en visumafdeling.
  • Et turistvisum er gyldigt fra den dag det udstedes. Et Working Holiday visum er gyldigt fra den dag du rejser ind i Australien.
  • Hvis du forsøger at indrejse til Australien uden et gyldigt visum bliver du afvist og sendt retur til det land du sidst rejste fra. (Transit landet)
  • Bliver du længere i Australien end dit visums gyldighedsperiode risikerer du indrejseforbud i op til 3 år.

Relaterede artikler

Læs om forskellene på de 3 forskellige turist visa.

Frank Andersen

Mere end 29 rejser til Australien siden 1989 Forfatter til "Bilkøb i Australien", "Working Holiday i Australien" og romanen "Under Sydkorset: Emilys Perspektiv". Kørt over 75.000 km. i Australien i bil. Freelance rejseleder på rundrejser i Australien og certificeret "Aussie Specialist" gennem Tourism Australia.

Skriv et svar eller en kommentar

Instagram
RSS
Follow by Email